20 mei 2021 – Nieuwe aankondiging openbaar onderzoek

Op de webpagina van de Provincie Vlaams-Brabant staat het openbaar onderzoek nu, zonder aanwijsbare reden, aangekondigd voor de periode 27 mei tot en met 26 juli 2021. In de valven van het stadhuis van de Stad Tienen is geen enkele aanplakbrief te bespeuren. In de kranten Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws, grootste kranten gespecialiseerd in het streeknieuws, valt nergens een officiële aankondiging van het openbaar onderzoek te bespeuren.

1 reactie op “20 mei 2021 – Nieuwe aankondiging openbaar onderzoek”

  1. De Standaard 7 mei 2021 p28: bekendmaking ruimtelijk uitvoeringsplan enz….zie ook: http://www.vlaamsbrabant.be/uitvoeringsplannen. Deze website blijkt bij eerste lezing juridisch en taalkundig een doolhof dat ongetrainde “jargon”lezers doet afhaken na 2 zinnen. Inhoudelijk idem . Bv: de controle op lawaai-,stof- en andere hinder en de op te richten buffers daarvoor zijn een lachertje.En dat gaat zo maar door….
    Het hele circus wordt vergoelijkt met de gewone prietpraat: vermindering werkloosheid, plaatsgebrek voor “innovatieve” bedrijven enz… Maar ondertussen staan er hectaren lege gebouwen te verkommeren op de bestaande industrieterreinen.En nu het belangrijkste en waar er nergens over gerept wordt: wie gaat mij vergoeden voor : de waardevermindering van mijn eigendom, verminderde levens- en woonkwaliteit, lichamelijke gevolgen door de stress van al het voorgaande enz… ?
    En waar gaan die bossen komen waar “men ” de mond van vol heeft? Ach, ja, met een beetje geluk op die nog op te richten” buffer”s, waarschijnlijk . Voila, een gratis idee van een” onbevoegde” Tienenaar .
    Ik zou nog een veel langer en specifieker epistel kunnen schrijven , maar ik denk dat het dweilen met de kraan open is. Met hoogachting,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *